

Council Meeting

Draft Agenda

Date: March 31, 2025

Time: 9:00 a.m.

Location: Virtual

Please join the meeting from your computer, tablet or smartphone.

LOGIN INFORMATION https://us02web.zoom.us/j/89015098226

Meeting ID: 890 1509 8226



AGENDA

	Time	Discussion Item	Presenter/ Speaker	Document Included	Action			
Please complete the online <u>Conflict of Interest Disclosure/Declaration Form</u> prior to the meeting.								
-	00 am – 0:30 am	Governance Training						
-	:30 am – 2:00 pm	Council in-camera session						
	00 pm (40 mins)	LUNCH						
1	12:40 pm	Call to order, roll call, welcome	B. Matthie	No	Information			
2	12:41 pm	Introductions	B. Matthie	No	Information			
3	12:42 pm	Conflict of interest declarations	B. Matthie	No	Decision			
4	12:43 pm	Approval of agenda	B. Matthie	Yes	Decision			
5	12:44 pm	Approval of minutes:December 2, 2024	B. Matthie	Yes	Decision			
6	12:45 pm	 Action Items from the December 2 meeting: Review and report information regarding duration of members' tenure with the College Complete Explore opportunities to refine and enhance data collection including information regarding member's practice (e.g. public vs private settings) Ongoing 						
7	12:45 pm (10 mins)	Registrar's Report	N. Leris	No	Information			
8	12:55 pm (5 mins)	President's Report	B. Matthie	No	Information			
9	1:00 pm (20 mins)	 Bylaw Amendment Bylaw 8 - Registrar Bylaw 19 - Fees 	B. Fehst	Yes	Decision			



	Time	Discussion Item	Presenter/ Speaker	Document Included	Action	
10	1:20 pm (15 mins)	Revised Privacy Code	F. Teape	Yes	Decision	
11	1:35pm (15 mins)	Practice Guideline – Patient/Client Centred Care – Public Consultation Report	B. Fehst	Yes	Decision	
12	1:50pm (10 mins)	Policy Review Schedule	B. Fehst	Yes	Information	
2:00pm (10 mins)		BREAK				
13	2:10pm (20 mins)	Revised Risk Management Plan	W. Fung	Yes	Information	
14	2:30pm (20 mins)	College Performance Measurement Framework (CPMF)	B. Fehst	Yes	Decision	
15	2:50pm (5 mins)	Revised Committee Slate	S. Hanna	Yes	Decision	
16	2:55 pm (15 mins)	Communications Update	S. Hanna	No	Information	
17	3:10pm (15 mins)	 Committee Reports Executive Governance and Nominations ICRC Quality Assurance Registration Planning & Finance Q2 Finance Report Dashboard 	All Chairs	Yes	Information	



	Time	Discussion Item	Presenter/ Speaker	Document Included	Action
18	3:25pm	Meeting Evaluation	All Council	Yes	Information
	3:30pm	ADJOURNMENT			

Next Council Meeting: June 23, 2025